GALERIES

 

Pre-Impressió

Galerias

 

Impressió

Galerias

 

Enquadernació

Galerias

 

Commemoració 50 anys

Galerias

 

Presentació

 

Índice és una empresa polifacètica que combina diverses activitats empresarials fruit de la seva història i de la voluntat emprenedora dels seus dirigents. Va néixer el 1959 com a Agència de publicitat i poc temps després, amb l’objectiu de donar millor servei als seus clients va aventurar-se en l’edició de revistes tècniques i especialitzades. Una cosa va dur a l’altre i decidir imprimir i enquadernar les seves pròpies edicions i, d’aquesta manera, complir millor amb els compromisos adquirits.


Així és com avui Índice ofereix serveis tant diversos als seus clients: Impressió, Enquadernació, Agència d’imatge i Mitjà de comunicació; així i tot, son activitats amb un denominador comú: la producció gràfica.


Està ubicada a la ciutat de Barcelona i té una superfície de 6000 m2 en el districte tecnològic 22@. Disposa d’un pati per a càrrega i descàrrega de mercaderia, està ben comunicada i a prop del centre de la ciutat.


Compta amb una plantilla de més de 100 treballadors d’àmplia experiència i alta qualificació tècnica i es treballa a torns les 24 hores del dia, els 12 mesos de l’any. Es realitza una producció d’aproximadament 80.000 llibres al dia.


Ofereix un servei integral amb mitjans productius propis, sense dependència de proveïdors externs o subcontractats per a la realització de llibres, revistes o catàlegs d’alta qualitat.


Considera el servei al client com a element clau del sector de les arts gràfiques: el seu personal tècnic-comercial li ofereix la experiència i el coneixement necessaris per a optimitzar la relació qualitat-preu del llibre a realitzar.


Índice és una empresa familiar sense dependències externes i d’una sòlida i reconeguda capacitat financera. Aposta per una política de generació de recursos i l’enfortiment de les reserves financeres per a inversions. Ho demostra la inversió realitzada de més de 10 milions d’euros en els darrers dos anys (2008-2009) en els departaments d’impressió, pre-impressió i enquadernació; és una de les empreses tecnològicament més avançades del sector de Barcelona i rodalies.


La seva política comercial  prioritza la demanda del mercat nacional, on compta amb un gran reconeixement del sector i clients amb més de 40 anys d’antiguitat.


Actualment, es proposa aprofundir en l’expansió iniciada els darrers anys en el mercat Europeu ja que el 40% de la seva facturació prové de l’exportació a països de la UE com França, Alemanya, Bèlgica, Holanda i Regne Unit. No disposa de clients que representin més del 10% de la seva facturació.


Índice està al seu servei en la producció gràfica que és també la seva il.lusió.